ECHIPA

Av. DANIEL RADU

Este unul din membrii fondatori ai S.C.P.A. RADU ȘI ASOCIAȚII, anterior a lucrat mai bine de un deceniu în funcția de judecător, inclusiv la nivelul Curții de Apel București, dobândind o vastă experiență în domenii juridice ținând de contencios administrativ, drept fiscal, autorităților de reglementare, autorzari si autorizatii, achiziții publice, dreptul construcțiilor, dreptul infrastructurii, drept financiar-bancar, drept vamal, dreptul concurenței, piața de capital, drept comercial, dreptul muncii, drept penal al afacerilor,

Membru fondator al S.C.P.A. RADU ȘI ASOCIAȚII, cu experiență bogată în domeniul juridic, activând în cadrul a doua societati de referinta în piata avocaturii economice și structurale din Bucuresti înainte de a pune bazele SCPA RADU ȘI ASOCIATII. În cursul activitatii s-a remarcat ca avocat pledant în domeniile „business”: drept comercial, drept financiar-bancar, dreptul transporturilor, insolvență, drept societar, dreptul pieței de capital, drept vamal, litigii de muncă, dreptul infrastructurii, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul concurentei, drept penal al afacerilor, dreptul muncii, etc.

Av. DUȚĂ ALEXANDRU SERGIU

Cu o bogată experiență în dreptul asigurarilor, drept comercial, drept societar, dreptul concurentei, drept administrativ, achiziții publice, autorizații, drept financiar-fiscal, drept funciar, dreptul muncii, insolventa, drept penal al afacerilor, drept corporativ, drept vamal, dreptul transporturilor a activat timp de 12 ani ca avocat în domeniul dreptului  comertului si relatiilor public private, acumulând cunostinte specifice.

Av. DODOCIOIU ALINA

Avocat colaborator s-a alaturat echipei adaugand o expertiza suplimentara și o platforma solida în domeniul financiar bancar, drept fiscal, drept administrativ, dreptul concurentei, drept vamal, insolventa, drept comercial, succesiuni, dreptul muncii, dreptul familiei, etc.  Activand în cadrul universitar în disciplina dreptului financiar bancar a publicat o serie de lucrari de specialitate.

Av. BULGARIU CATALIN

Devenit recent avocat, are în trecut o activitate de 8 ani în cadrul A.N.A.F. – Directia mari Contribuabili în pozitia de consilier juridic, activitate în ce a condus litigii în domeniul fiscal,
contencios – administrativ, autoritati de reglementare, drept financiar – bancar. A acumulat de asemenea experienta in domeniul comercial, insolventa, drept vamal, autorizatii, piata de capital, etc

Av. ADRIAN DOBRESCU

Domnul Adrian Dobrescu completeaza echipa in calitate de colaborator, aducand aportul sau de experienta in domeniul dreptului afacerilor, drept corporativ, drept imobilar, drept civil, drept comercial, drept penal al afacerilor, drept societar, dreptul concurentei, drept administrativ, drept bancar, succesiuni.