Despre noi

Societatea Civilă de Avocați “RADU și ASOCIAȚII” a luat fiinta din dorinta impunerii unei noi orientari pe piata avocaturii din Bucuresti – orientare exlusiva catre interesul clientului in promtitudinea si calitatea serviciilor oferite. Societatea a inteles din start sa isi puna in valoare principiile pe doua dintre pietele cele mai active in domeniu – Bucuresti – sediul principal si in Craiova. Mai mult, exista negocieri pentru incheierea unui contract de colaborare cu o societate de anvergura din judetul Constanta, subliniind astfel preocuparea de asigurare la nivel national a serviciilor.
Filozofia după care ne ghidăm în exercitarea profesiei se bazează pe urmatoarele valori: lucru în echipă, coordonare, seriozitate, devotament, inițiativă, dinamism, acțiune promptă, cunoștiințe temeinice, abilități de negociere și comunicare. Societatea noastră și-a onorat de fiecare dată obligațiile contractuale într-un mod ireproșabil și profesionist, prioritatea noastră fiind optimizarea și eficientizarea serviciilor în interesul clientului. Societatea se distinge prin profesionalism, eficiență și dedicația pentru interesul clientului, combinând experiența avocaților asociați cu entuziasmul și energia restului echipei, pasiunea pentru profesie cu rațiunea în luarea deciziilor.

Radu si Asociatii in media

legalmarketing.ro: Radu si Asociatii castiga pentru Dan Mihalache in procesul cu ANI

juridice.ro: RADU și ASOCIAȚII câștigă la ICCJ în fața ANI

 

Echipa

Av. MIHAI RADU

Membru fondator al S.C.P.A. RADU ȘI ASOCIAȚII, cu experiență bogată în domeniul juridic, activând în cadrul a doua societati de referinta în piata avocaturii economice și structurale din Bucuresti înainte de a pune bazele SCPA RADU ȘI ASOCIATII. În cursul activitatii s-a remarcat ca avocat pledant în domeniile „business”: drept comercial, drept financiar-bancar, dreptul transporturilor, insolvență, drept societar, dreptul pieței de capital, drept vamal, litigii de muncă, dreptul infrastructurii, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul concurentei, drept penal al afacerilor, dreptul muncii, etc.

Av. DODOCIOIU ALINA

Avocat colaborator s-a alaturat echipei adaugand o expertiza suplimentara și o platforma solida în domeniul financiar bancar, drept fiscal, drept administrativ, dreptul concurentei, drept vamal, insolventa, drept comercial, succesiuni, dreptul muncii, dreptul familiei, etc.  Activand în cadrul universitar în disciplina dreptului financiar bancar a publicat o serie de lucrari de specialitate.

Av. ADRIAN DOBRESCU

Domnul Adrian Dobrescu completeaza echipa in calitate de colaborator, aducand aportul sau de experienta in domeniul dreptului afacerilor, drept corporativ, drept imobilar, drept civil, drept comercial, drept penal al afacerilor, drept societar, dreptul concurentei, drept administrativ, drept bancar, succesiuni.

 

Principii

Veritas: Interesul clientului constituie o prioritate în abordarea noastră, în sensul de a supune acestui interes toate eforturile noastre, de a consolida relația pe sinceritate și consultare cu clientul. În acest sens echipa noastră va oferi o informare reală asupra problemelor identificate, asupra șanselor de reușită a demersurilor, va analiza problema supusă atenției și va consulta și înștiința clientul cu privire la abordările optime. Pe parcursul derulării consultării sau reprezentării ne obligăm la o înștiințare permanentă și la o raportare pe termene sau etape a desfășurării demersurilor.

Fiducia: Societatea vizează o relatie avocat-client bazată pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate, loialitate şi confidenţialitate. Atitudinea noastră rezultă din studiul temeinic al cauzelor care ne sunt incredinţate, prezentarea la fiecare termen la instanţele de judecată sau alte instituţii, conform mandatului încredinţat, onestitatea, conştiinciozitatea şi probitatea profesională, pledoariile pline de demnitate faţă de judecători şi de părţile din proces.

Sapientia: Societatea noastră are ca prioritate dezvoltarea continuă cu o echipă de profesioniști dedicati ideii de excelență în relația client-avocat. Ne urmăm consecvent principiile proprii, considerând mediul puternic concurențial actual un privilegiu ce ne oferă șansa de a ne valorifica propria identitate. Pentru a veni în ajutorul clienților săi, societatea a impus o conlucrare activă cu experti în domenii conexe sau interferente: notari publici, executori judecătoresti, birouri de experti din diverse domenii de activitate și alți profesionisti independenți.